PLÁNOVANÉ AKCE NA ČERVEN

28.05.2023 20:42

7. 6. Štefánikova hvězdárna Praha – celodenní výlet na Petřín s prohlídkou Štefánikovy hvězdárny a interaktivním programem: „Astrohrátky“ - formou her a pohybových aktivit se děti seznámí se Sluncem, Měsícem i planetami. Součástí programu je též pozorování velkým dalekohledem (za příznivého počasí) a prohlídka interaktivní výstavy.

Odjezd od školky v 8.00 hod., návrat dle dopravní situace okolo 15.30 hod.

S sebou dejte dětem do batůžku dvě svačiny, oběd a pití na celý den.

 

15. 6. Zahradní slavnost na téma: „Vesmír“ – slavnostní rozloučení s dětmi, které odchází do školy. Začátek v 15.15 hod. Nevyrábějte s dětmi kostýmy, stačí pouze nějaký doplněk – může být (triko, čelenka, náramek…co vás napadne…), ale nemusí. Necháme na vašem zvážení…

Program: Zábavné odpoledne s Petrou – tanec, soutěže, fotografování, rozloučení s dětmi, které odchází do školy – vystoupení dětí, malování na obličej, volná zábava, opékání buřtů (přineste si s sebou). Chléb, hořčici, kečup a pití zajistíme my. Prosíme, kdo má, ať si přiveze vidlice na opékání.

Kdo by měl chuť něco dobrého upéct, budeme rádi…

 

19. 6. Hokejbalové dopoledne – pouze předškoláci

(s sebou: sportovní oblečení, obuv, do batůžku pití)

 

26. 6. Den s fotbalisty – sportovní dopoledne plné pohybové průpravy – pouze předškoláci (s sebou: sportovní oblečení, obuv, do batůžku pití)

 

V červenci bude zajišťovat provoz pro děti zaměstnaných rodičů MŠ Lesík, v srpnu MŠ Kocourek. S některými z vás se opět uvidíme v pondělí 4. září. Dětem, které jdou do školy, přejeme mnoho úspěchů! Moc děkujeme všem rodičům za prima spolupráci, bylo to fajn…J

Také děkujeme za všechny dárečky a sponzorské dary! Užijte si pohodové léto se svými dětičkami…

Jana, Lada a Jarka